Vapaa-ajanpaikka Kaaka

Kikka Ylismäki Kaaka jaoston jaostovastaava
sähköposti: jhlyhdistys872(at)outlook.com

Tästä voit tehdä vapaa-ajanpaikka Kaakaan liittyvät varaukset ja tiedustelut

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vapaa-ajanpaikka Kaakan osoite on Kaakantie 158, 03600 Lohja (Karkkila)

Päärakennuksesta löytyy keittiö, ruokailutila, iso sali, jossa on takka ja neljä kahden hengen makuuhuonetta. Makuuhuoneista kaksi on erillään ja yksi ”kaksio”, kaikista makuuhuoneista löytyy peitot, tyynyt ja patjat.
Keittiöstä löytyvät sähköhella, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, ruuan laittoon astioita ja ruokailuvälineitä.

Lämmitysmuotona puu, osassa huoneita myös sähkölämmitinpatterit. Juomavesi saadaan päärakennuksen vieressä olevasta kaivosta.

Päärakennuksen pihapiirissä on grillikota, jossa voi grillata ja laittaa ruokaa sekä viettää aikaa.

Kuivakäymälät löytyvät päärakennuksen vierestä vanhasta navetasta sekä saunan ja puuvajan välistä.

Kaakanjärven rannalla oleva sauna muodostuu löylyhuoneesta, pesuhuoneesta ja takkatuvasta. Pesuvesi saunaan otetaan järvestä sähköpumpulla. Saunan ulkosuihku on käytössä ja on erinomainen vilvoittaja kesäkuumalla.

Laiturilla voi nauttia kauniista luonnosta ja järvimaisemasta sekä käydä uimassa. Järvelle pääsee soutelemaan ja kalastamaan soutuveneellä. Pelastusliivejä ei ole Kaakan puolesta, ne täytyy itse tuoda mukana.

Mukavia ja rentouttavia lomia Kaakassa!

SAUNAN ULKOSEINÄN SUOJAKÄSITTELY TALKOOT HEINÄKUU 2021

Kaakan saunan ulkoseinien suojakäsittely talkoot pidettiin heinäkuussa viikolla 29.

Maanantaina aloitettiin pienemmällä porukalla puhdistamaan seinät vanhasta maalista sekä muusta liasta, todella pölyistä ja raskasta työtä, mutta siitäkin selvittiin ja illalla päästiin hyvin lämmitettyyn saunaan sekä vilvoittavaan järveen uimaan ja ulkosuihkuun.

Tiistaina varsinaisena talkoopäivänä, paikalla oli kuuden hengen iloinen talkooporukka, urakka oli kova, mutta maaliin päästiin sen päivän osalta, takana kuuden tunnin uurastus, talkooruoka ja munkkikahvit maistuivat hyvältä päärakennuksessa.

Verannan kaide sekä ikkunoitten ja ovien karmien maalaukset tehtiin myöhemmin viikon aikana. Saunarakennus sai vihdoinkin suojakäsittelyn ja näyttää hyvältä, eli "Pinoteksia pintaan, niin vahnakin nuortuu" sananparsi sopii tähän hyvin vaikkei Pinteksia ollutkaan.

Valtavan iso Kiitos talkoissa olleille: Harri, Merja, Timo, Hanna, Riikka ja Kikka

Lähetä terveiset Kaakassa viettämästäsi ajasta

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kaakan varaustilanne

Päärakennus varattu (24.-26.9.2021)