Syys- ja kevät kokoukset

Kevät- ja syyskokoukset ilmoitetaan Motiivi -lehdessä.
Motiivin ilmoituksissa yhdistyksen ilmoitukset löytyvät nimellä
Hallinnon, tietotyön ja tukipalvelujen ammattilaiset JHL ry 872

Ilmoitus näkyy myös täällä kotisivuilla sekä lähetetään sähköpostilla kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille.
Yhdistyksen kotisivuja päivitetään aktiivisesti, joten ota kotisivut käyttöösi.

Kevätkokous tiistaina 20.4.2021 kello 16.30.

Kokouspaikka on nimellisesti yhdistyksen toimisto, Torkkelinkatu 2a, liiketila. Koska koronaepidemian takia kokoontumisia on rajoitettu 6 henkilöön, kokous pidetään kokonaan Teams -etäyhteydellä.

Varmistaaksemme kokouksen teknisen sujuvuuden, edellytämme ennakkoilmoittautumista 16.4.2021 päivään mennessä, sähköpostilla jhlyhdistys872@outlook.com

He, jotka ovat ilmoittautuneet määräaikaan mennessä, voivat osallistua kokoukseen. Kokouslinkki lähetetään ilmoittautuneille.
Osallistuaksesi kokoukseen tarvitset hyvän nettiyhteyden, mikrofonin ja nettikameran.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset kevätkokoukselle kuuluvat asiat, mm. v.2020 toimintakertomus ja tilinpäätös, yhdistyksen sääntömuutos, vahvistetaan Apotti Oy:n, Seure Oy:n ja Kanslian Strategiaosaston luottamusmiehet / varaluottamusmiehet.

Tervetuloa!

Yhdistyksen hallitus